Este un sistem care face invizibile granițele interne și externe pentru a economisi confort și spațiu maxim. Tâmplăria glisantă și ușile rabatabile oferă o soluție excelentă la îndemână. Prin crearea unor zone mari de sticlă, acest lucru permite mai multă lumină naturală să intre în spațiu cu un
impact minim asupra utilizării spațiului. Sistemul de tâmplărie glisant oferă o gamă largă de posibilități de deschidere manuală și automată, de la sisteme cu o singură linie care se pot pierde în perete până la soluții cu 4 șine care creează spații deschise mari și sisteme pliante care formează goluri largi.
Poate fi integrat cu ferestre, uși și uși glisante sau pliabile. Crește valoarea spațiului. Sistemul poate fi utilizat pentru terase interioare. Oferă protecție împotriva ploii și vântului și oferă mai multe beneficii din zonele în aer liber. Prin întreținerea, durabilitatea și caracteristicile sale reduse, precum culoarea largă, acoperirea cu pulbere și opțiunile de anodizare, îndeplinește toate cerințele spațiului ideal de locuit.