COMPANIA ARCOMGLASS

Pereti cortina pentru proiecte indraznete

Compania Arcom Glass are ca obiect de activitate principal constructia de fatade, oferind servicii de proiectare si productie tamplarie de aluminiu, precum si pereti cortina, fatade placate, fatade ventilate, fatade spider, vitraje structurale, luminatoare, usi automate si o multime de alte produse specifice acestui domeniu, la un raport avantajos calitate-pret.

Serviciile si produsele din oferta noastra sunt competitive, facand intr-adevar concurenta multor companii de profil de pe piata romaneasca, fiind recunoscute pentru calitatea lor.

Daca aveti nevoie de un partener pe care sa va puteti baza atunci cand doriti sa achizitionati astfel de produse sau servicii, va recomandam sa ne contactati fara sa mai stati pe ganduri si va asiguram ca va veti convinge inca de la inceputul colaborarii ca ati facut alegerea perfecta din toate punctele de vedere.

Despre noi - ArcomGlass - Pereti Cortina
COMPETENȚELE ȘI EXPERIENȚA NOASTRA

Competențe, disciplină și precizie

Atentia pe care de cele mai multe ori o acordam detaliilor ne-au adus numele de Ceasornicarii Constructiilor, avand un sistem de lucru ce se apropie de perfectiune.

Proiectare

100%

Construcție

100%

Detalii

100%
COMPANIA NOASTRĂ

Producător de tâmplărie din aluminiu și pereți cortina

Compania ARCOM GRASS are ca obiect principal de activitate proiectarea și producția de tâmplărie din aluminiu, pereți cortină și rezistenți la foc, ferestre rezistente la foc, fațade ventilate, fațade placate, vitraje structurale, fațade spider, luminatoare, uși automate și rezistente la foc.

Proiectare

specialiștii sunt pregătiți să ofere soluțiile optime pentru buna desfășurare a fiecărui proiect

Contractare

Rezultatul sumei unor procedee precum negocierile și licitațiile

Execuție

Rapidă și eficientă, fiecare pas fiind îndeplinit cu o mare atenție la detalii